Kroppen i balance.

Min personlighed er fyldt med godt humør og lige netop humøret ønsker jeg at bringe ind i de behandlinger, jeg tilbyder. Livet kan være et rigtig tungt område f.eks i forbindelse med sygdom og det kan være svært for den enkelte at finde tid og overskud, til at foretage de små ændringer, der skal til, hvis humøret er i bund.

Måske kan du genkende lidt fra FB siden, Frøken B, enkelte tænker måske, at nogle af mine opslag er useriøse, dog kan jeg garanteret dig, at jeg er yderst seriøs omkring de emner, som jeg berører.


Mine hænder er skruet rigtig på og således brugt i Far´s værksted, sløjd og til formning, førte dette mig ind i en 25 års håndværksmæssig karrierer med uddannelse, hvor der er et fåtal af kvinder. En epoke som jeg ikke ville have været foruden, for jeg elsker at bruge mine hænder og værdsætter de oplevelser som det har givet.


At komme hertil hvor jeg er i dag, har været en lang og dumpet vej. At lytte til velmente råd, fra det alternative, om at det var ad denne vej, jeg skulle åbne mit sind, har været en svær erkendelse siden mine ungdomsår. Efter en periode med udbrændthed og stress symptomer, tog jeg beslutningen om at bryde vanen og foretage en ændring i mit liv.


Jeg har altid interesseret mig for det alternative og synes at områder som kranio sakral terapi, akupunktur, zoneterapi samt kost, er fuldstændig fantastiske muligheder, der ligger åben for os alle. Vi skal ”bare” lære at gøre brug heraf og finde den behandlingsform som lige netop DIN krop tager godt imod. Jeg imponeres til stadighed over, hvad kroppen er i stand til at gøre, når den først får lidt hjælp i den rigtige retning og har tillært viden om at mine hænder, er en vigtig del heraf.


Det giver mig en enorm energi, nærmest et ”kick” at lave behandlinger, hvor jeg både kan se og mærke, at jeg er med til at gøre en forskel, for det enkelte menneske.

Jeg ser hele din krop og mærker efter med mine hænder. Mine hænder, som jeg elsker at bruge og mit hjerte, fortsætter jeg med at have med, i det arbejde jeg udfører.

Hos mig er der tid til dig.


Jeg har gjort mig umage for at være en lidt anderledes klinik, hvor hjemlig hygge, ro og tid til dig er vægtet, så du kan starte med at slappe af, allerede når du træder ind ad døren.


Klienter anbefaler : ”Problemer med en over anstrengt iskias samt dårlig skulder. Efter flere års smerter, mærkes afslapning i områderne, ro og uafbrudt søvn er opnået, efter første behandling”.


”Terapeutisk wellness massage, er egne omsorg og selvforkælelse på højeste plan, udført i trygge omgivelser af dygtig og nærværende behandler med magiske hænder”.

Gennemgået uddannelser:


KST akademiet v/ Trine Rosenberg:

Kranio Sakral terapi 3B 

Kranio Sakral terapi 3A 

Kranio Sakral terapi 2 

Ret ryg og nakke 1 med bindevævsmassage 

Kranio Sakral terapi 1 


Viborg Helsepraktik:

Eksamineret Anatomi, Fysiologi og Sygdomslære.

Eksamineret Terapeutisk massage

Åbningstider :

Mandag - Onsdag : 08.00-16.00

Torsdag : 10.00-18.00

Fredag : 08.00-14.00


Tidsbestilling:

Tidsbestilling foretages ved opkald eller sms på mobil : 5186 8641

samt FrkB messenger.


Facebook:

Følg "Frøken B" siden for at modtage information om tilbud, konkurrencer, uddannelse m.m.

https://www.facebook.com/FroekenBBreum


Jeg er medlem af :