Kranio Sakralkort fortalt:

Kranio Sakral terapi er en genopretning af kroppen – en blid og behagelig behandling af de skævheder, som belaster centralnervesystemet. Centralnervesystemet er kroppens computer. Kranio Sakral terapi er en fællesnævner for den del af kroppen, som terapien omfatter. Der arbejdes med kraniet, rygsøjlen, korsbenet og halebenet, idet det er de knogler som beskytter og indeholder centralnervesystemet. Det vil sige det er vores hjerne, rygmarv og rygmarvsnerver, der udgør centralnervesystemet. I centralnervesystemet findes cerebrospinalvæsken, som er en væske der virker som en støddæmper. Er der ubalance hos det voksne mennenske grundet f.eks fald, bilulykke eller vold eller hos børn grundet fødselsskader, kan kranie knoglerne sidde asymmetrisk og påvirke kroppens psykiske og fysiske balance.


Massagekort fortalt:

Massage er en gammel kunstart, der genopbygger de kræfter, der kan forbedre kroppens kredsløb, reducerer stivhed og lindre ledsmerter. Massage giver øget blodcirkulation og fjerner de ophobende affaldsstoffer via blodet. Man skal sørge for at drikke vand, så kroppen kan fortsætte sin udrensning via urinen, ellers har massagen begrænset effekt. En enkelt massage er en nydelse, dog skal du have flere massage behandlinger for at få en samlet effekt, f.eks i forbindelse med stress påvirkninger. Massagen styrker kroppen og psyken og på den måde bidrager massagen til at forebygge spændinger, der opstår grundet f.eks stress. Massage stimulerer og beroligere nervesystemet, afhængig af det individuelle behov, afhjælper træthed og efterlader dig med en følelse af fornyet energi.

Kranio Sakraler godt for udfordringer med:

Angst

Depression

Hovedpine/Migræne

Hyperaktivitet

Indlæringsproblemer

Kæbe-/bid funktion

Menstruationsforstyrrelser

Nakkeproblemer

Piskesmældsskade

Skæv rygsøjle

Søvnbesvær

Rygproblemer


Massageer godt imod:

Fysisk belastning

Kredsløbsstimulering

Smerter

Spændinger

Stress


Massagegør godt for:

Afslapning

Kroppens mekanismer

Ro

Velvære


Infrarød saunatæppe - gør godt for:

Øger udskillelse af affaldsstoffer

Afhjælper muskelsmerter, nervesmerter, stivhed og ledsmerter ved f.eks gigt og fibromyalgi.

Aktiverer cellerne til hurtigere fornyelse, øger blodcirkulation samt øger cellernes stofskifte

Fjerner udmattelse i kroppen og regenerer energien.

Reducerer betændelsestilstande i kroppen

Hurtigere skades heling

Udrenser kroppen for giftstoffer såsom tungmetaller

Vægttab og fedt reducering

Forbedrer nattesøvn, styrker immunforsvar samt reducerer stress

Giver velbefindende og efterlader kroppen frisk og sund

Kranio Sakralbehandling:

Kranio Sakral, er en yderst blid behandlingsform, med fokus på centralnervesystemet, der genopretter asymmetri i centralnervesystemet, under liggende eller siddende behandling. Behandlingen er velegnet til at sænke kroppens stressniveau. Hvis du tillader dit stressniveau at være for højt, går du fra det akutte stadie, til det kroniske. Lyt til hvad din krop fortæller dig, det er advarselssignaler du modtager. Normalt er enkelte behandlinger nok til at starte kroppens afspænding og genopretning. Dog er det vigtig at forstå at det er din egen krop som skal hjælpe hermed og du skal give den muligheden.


Massagebehandling:

Man modtager massagen liggende, bærende sit undertøj og tildækket med et håndklæde samt tæppe. Under massagen, blotlægges det område der masseres, med respekt for din privatsfære, tørres for olie og tildækkes efter endt massage. Under massagen på forsiden af kroppen, lægges der ekstra afspændings maske som stimulerer øjeområdet samt behagelig pude under nakken.


Life is more beautiful

when you meet 

the right therapist


Det vil glæde mig at se dig


De varmeste hilsner

Heidi